Productie

Onze producten worden door hoogopgeleide engineers en technici continu doorontwikkeld. Het gebruik van moderne programma's voor de planning en montage vormt een belangrijke bouwsteen voor het bereiken van een perfect product.

 

Tandflankmeting

Electro

Een ketting is zo sterk als zijn zwaktste schakel. Continue kwaliteitscontrole en het gebruik van eersteklas onderdelen zorgen voor een hoge betrouwbaarheid en een lange standtijd. De belangrijkste onderdelen zijn de electromotor en de overbrenging.

Vertanding vindt plaats op zeer moderne machines. De flanken van de tandwielen worden geslepen of gehoond. Daardoor blijft het geluidsniveau laag en wordt een lange levensduur bereikt. Hiermee onderscheidt een "GV" trommelmotor zich ten opzichte van andere trommelmotoren.

Juist in de trommelmotor moet de elektromotor van de hoogste kwaliteit zijn, om de thermische belastingen probleemloos aan te kunnen. Alleen toepassing van de beste isolatiematerialen en een continu hoge kwaliteit van afmonteren garanderen deze hoge standaard.