Toepassingen

Trommelmotoren van Van der Graaf worden over de hele wereld in verschillende industrieen toegepast. Enkele sectoren waarin onze motoren veelvuldig gebruikt worden, zijn de agrarische sector, aan- en afvoersystemen, visverwerkende industrie en de mijnbouw. Het zou echter te ver gaan om een exacte opsomming te geven. Bekijkt u rustig onderstaande foto's om een idee van de toepassingen te krijgen. Twijfelt u of een trommelmotor voor uw toepassing geschikt is, neemt u dan gerust contact met ons op.

Landbouw "GV" Trommelmotoren zijn in ruime mate aanwezig in de landbouw, in vele verschillende toepassingen. Transport, verpakking, opslag, overal worden onze trommelmotoren gebruikt.
Mosselindustrie In de visverwerkende industrie komt u ook met grote regelmaat trommelmotoren van Van der Graaf tegen. Of het nu gaat om transport van vis of mosselen op schepen of tijdens het fileren, een "GV" Trommelmotor past altijd.
Vulcassette Een industrietak waar veel "GV" Trommelmotoren worden toegepast is de champignonteelt en productie van compost. In deze agressieve omstandigheden worden onze motoren geroemd om hun betrouwbaarheid.